martes, 31 de mayo de 2011

Assemblea Indignats Alt Urgell - Diumenge 29 de maig de 2011

Assemblea Indignats Alt Urgell
Diumenge 29 de maig de 2011 a les 4 de la tarda aproximadament, Plaça de les Monges, la Seu d’Urgell

Reunides unes 35 persones aproximadament, moderades pel Xavier i l’Ivan es parla de com. començar a treballar i redefinir les comissions que treballaran per. ajudar a fer canvis en aquest sistema polític i econòmic.
Un senyor ja jubilat que viu en un poble del Cadí, ens explica que hem de tenir una visió real de la realitat que vivim.

En Leo ens parla d’un canvi de consciència, amb. coneixement i bona informació. També s’exposa que es podrien fer consultes tipus referèndum, perquè la gent pugui dir la seva en quant a la Comarca de l’Alt Urgell.

També parlem que no hi hagi un cap visible, sinó Comissions que donin la cara en el que s’hagi de fer.

Es proposa aglutinar informació que ens interessi pels canvis a fer.

S’exposa que s’han de redefinir com s’ha dit abans les diferents Comissions per començar a treballar de veritat.

Buscar i tirar canals de comunicació des d’Indignats Alt Urgell.

Fer accions cada mes: la proposta és per al dia 15 de cada mes.

Proposta en ferm d’anar el dia 19 de juny a Barcelona per la manifestació que s’està preparant, es diu que es buscarà fletar un autocar per anar-hi.

Es llegeix el Manifest de Plaça Catalunya de Barcelona, i també parlem del Manifest de Plaza del Sol de Madrid, al qual diem que s’ha de donar importància per què ha estat el lloc on ha començat aquest moviment.

S’acorda adherir-s’hi, pensant en tot el país, tanmateix i per tal de recollir els canvis que l’Alt Urgell necessita, es té en compte que és un Manifest obert on s’inclouran propostes locals.

Un altre tema que es tracta és com treballarem: la proposta votada és treballar amb un tema al mes perquè la feina sigui més efectiva.

Es vota tornar a formar les Comissions, o més ben dit, redefinir-les, quedant aquestes així:
Comissió de Difussió i Comunicació
Que s’encarregarà de donar a conèixer les accions a fer, aglutinar les altres Comissions i difondre el que calgui.
Informar a la premsa i als mitjans de comunicació, sobretot a tota la població de la comarca. (Aquí també s’inclou secretaria)

Comissió d’Organització i Acció
Des d’aquí es faran propostes directes, accions, programacions i activitats.

Comissió de material i logística
Aprofita el material o el que es pugui recaptar per. poder treballar. (Paper per. fer cartells i d’altres eines, llocs públics per poder imprimir i on poder reunir-nos de cara a la tardor o l’hivern…)

Comissió de recerca i consciència
On es buscarà informació que sigui interessant, donat que tenim molta informació i s’ha de destriar perquè sigui el més adient possible per ajudar-nos a fer-ho bé.

Un cop redefinides les Comissions es proposa fer un ordre del dia i aprofitar les propostes dels delegats de Comissions, que seran delegats rotatius i sempre canviants.

També es vol anar als Plens de l’Ajuntament per tal de poder tenir més informació de com s’està portant la ciutat, poder dir la nostra quan toqui.

Es dóna per. acabada l’Assemblea a tres quarts de set de la tarda, emplaçant la gent perquè s’inscrigui en la Comissió més adient a la feina que volen fer.

Gràcies a tothom per venir i esperem que aviat serem tots els que tenim alguna cosa a dir a Indignats Alt Urgell, perquè els canvis siguin una realitat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario