miércoles, 25 de mayo de 2011

Acta - Assemblea de dimarts, 24/05/2011

Resum Assamblea Indignats Alt Urgell, del dimarts dia 24 de maig de 2011

1. Es conclou i s'acorda recolzar el Manifest sorgit de Madrid. Per tal de fer-lo conèixer als participants a les assemblees, s'acorda que cadascú que pugui imprimir-lo en porti diverses copies per fer-ne la difusió necessària. Els que puguin, que en portin còpies a les assemblees que aniràn tenint lloc cada tarda (si pot ser ja el dia 25/05) a les 19.30h a la Plaça de les Monges.
Un cop llegit i si tothom hi està d'acord, es procedirà a buscar una manera de difondre'l entre la resta de la població. Es preveu coordinar la distribució de fulls amb el manifest imprès a fi de recollir signatures a favor per diferents llocs de La Seu i si pot ser, de la comarca.

2. Es determina que cal recollir els interessos dels ciutadans i ciutadanes de la comarca, a fí de redactar un Manifest de l'Alt Urgell. Ens basem en la frase : pensa en global, actua localment.

3.Torna a sortir la proposta ja plantejada en l'assemblea i acta del dia 23/05/2011 : per a fer pressió localment, assistir cada primer dilluns de mes al "ple" a l'Ajuntament de La Seu d'Urgell. És hora de saber veritablement el que s'hi cou! Tots al ple!

4.Convocatòria sorgida de Madrid i Barcelona. Dilluns dia 30 de maig, retirar 155 € del compte corrent (oficina) o bé 150€ (caixer), ho podem fer massivament, participa-hi! Citem textualment els motius : "Los bancos y los especuladores han sido los principales causantes de la crisis por lo que ellos serán el objetivo de nuestro primer ataque no violento.
El próximo día 30 de mayo vamos a manifestar nuestra indignación en contra del abuso que practican los bancos no solo contra los ciudadanos de forma independiente sino también contra los estados.(…)
Hacemos un llamamiento a todas aquellas personas que estén de acuerdo con nuestras reivindicaciones, a participar en una retirada masiva de capital de las entidades bancarias el próximo día 30 de mayo.
Si lo estás, te proponemos sacar en un solo movimiento bancario la cantidad de 155 euros de tu cuenta corriente. La operación podrá realizarse a lo largo de todo el día, preferiblemente acudiendo a las sucursales o utilizando los cajeros automáticos (con múltiplos de 10-->150).
El motivo de elegir esa cantidad concreta, es porque debíamos elegir una cifra apreciable y simbólica con la fuerza suficiente con la que demostrar a los bancos que estos movimientos son motivados desde la misma indignación que nos hizo movilizarnos el 15 de mayo.


5. Dissabte, dia 28/05/2011. Casserolada popular al mercat! El dissabte és quan més gent de la comarca ve cap a La Seu i és un bon dia per difondre el nostre moviment.
Queda pendent determinar l'hora de la trobada. Cal també redactar un fulletó per poder-lo distrubuïr entre la població al mateix temps que ens anem movent fent la casserolada.

6. Diumenge, dia 29/05/2011. Picnic o "picniquejada" popular a les 13.00h a la Plaça de les Monges, amb Batukada inclosa!! Que tothom es porti el menjar (indivual o per compartir) però de tipus picnic. És important que la plaça quedi neta un cop acabat el picnic, cadascu ha de ser responsable d'endur-se el que ha portat. I per postres... casserolada!!!

Moltissimes gràcies a tots per la participació! Sabem que les motivacions de cadascú poden ser diferents, però el que sí tenim clar és l'objectiu comú!

Si us voleu comunicar amb nosaltres aquí teniu els links dels quals disposem:

Facebook:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002437517600

Twitter:
http://twitter.com/#!/IndignatsAltU

Blog:
http://indignatsalturgell.blogspot.com/

Gràcies de nou!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario