jueves, 26 de mayo de 2011

Resum Assemblea Indignats Alt Urgell del dimecres 25 de maig del 2011

Resum Assemblea Indignats Alt Urgell del dimecres 25 de maig del 2011

1. 1. El Moisès Rial, una nova incorporació a l'assemblea i estudiant de Treball Social de la UNED, fa una petita xerrada sobre la dinàmica de treball de les assemblees i es compromet a fer-nos arribar una llista de dinàmiques de grup que poden ser útils per a les nostres assemblees, com ara petits debats per parelles o per grup reduïts, com es va fer a l'assemblea del diumenge 22 de maig. Ens recorda també la importància de tenir un portaveu i un secretari que es faci càrrec de fer les actes de cada trobada.
2.
3. 2. Se segueix debatent l'organització dels actes del dissabte 28 i del diumenge 29. Es defineix el text dels cartells que es penjaran per la Seu i pels pobles de la rodalia, que és el següent:

4. “Aquest proper diumenge 29 de maig , Indignats de L’Alt Urgell convida a tothom al pícnic popular que tindrà lloc a la Plaça de les Monges a partir de les 13:00.
Aquest dinar consistirà en que cadascú porti el seu menjar (entrepà, carmanyola, etc.). Perquè en aquests moments de crisis global és quan el poble ha d’estar unit i lluitar pels seus drets. Després, batucada i assemblea.”
1.
2. La Laura Artigues es compromet a imprimir les còpies i els fulls volanders i a dur-los a l'assemblea del dijous 26 perquè la Comissió de Difusió els comenci a repartir. També es confirma la presència del grup Aibatutanga en els actes del diumenge.
5.
6. 3. Es recorda que les accions dels estudiants i professors de l'Institut i del personal de l'Hospital segueixen endavant. Les manifestacions de l'Hospital tenen lloc els dimarts a les 10.30 i les de l'Institut els dimecres a les 13.05. S'acorda que s'intentarà establir un contacte més directe i constant amb els dos moviments per sumar esforços.
7.
8. 4. Apareix la proposta de dur a terme accions fora de la Seu, en altres municipis de la comarca. S'aprova que quan s'identifiquin necessitats en altres pobles que l'assemblea consideri que mereixen la nostra col·laboració, sumarem esforços i farem tot el que sigui possible per organitzar accions in situ. De moment, tots ens comprometem a fer la màxima difusió del nostre moviment amb cartells de les accions d'aquest cap de setmana també per les rodalies de la Seu.

Moltíssimes gràcies a tots per la participació! Sabem que les motivacions de cadascú poden ser diferents, però el que sí que tenim clar és l'objectiu comú!

Si us voleu comunicar amb nosaltres aquí teniu els links dels quals disposem:

Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002437517600

Twitter: http://twitter.com/#!/IndignatsAltU

Blog: http://indignatsalturgell.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario