martes, 24 de mayo de 2011

Acta : Assamblea de dilluns, dia 23 de maig de 2011

Resum Assamblea Indignats Alt Urgell, del dilluns dia 23 de maig de 2011

1. Informar-nos i sol.lidaritzar-nos amb la causa de la sanitat pública. La millor manera és unint-nos a les manifestacions que convoquen cada dimarts davant de l'Hospital de 10.15h a 11.00h. Els que no pogueu, no patiu, quan tinguem l'informació concreta (demà hi anirem) us la farem arribar el més aviat possible.

2. Informar-nos i sol.lidaritzar-nos amb la causa de l'ensenyament de qualitat. També es reuneixen i ens hi podem afegir! Els dimecres a les 13.05h (una i cinc minuts del migdia) davant de l'Institut Joan Brudieu.

3. Una idea molt bona, per a fer pressió localment, és la d'assistir al nombrament de nou alcalde, per a què entengui el missatge directe i clar; i així, mantenint el fil d'aquest acte, assistir cada primer dilluns de mes al "ple" a l'Ajuntament de La Seu d'Urgell. És hora de saber veritablement el que s'hi cou! Tots al ple!

4. També s'ha parlat de quina durada ha de tenir el nostre assentament a la Pl. de les Monges. S'ha decidit "assentar-nos" fins diumenge, en solidaritat amb Madrid i Barcelona. Per tant, i per a horari de la majoria hem dit entre les 19.30 i les 20.00h de la tarda. Un cop sapiguem què fan a Madrid/Barcelona, decidirem tots junts com han de seguir les assamblees.

5. Ha sorgit la idea de fer un dinar popular a la mateixa plaça. Però sense involucrar diners. La manera més original, i més bé de preu, ha sigut anar al mercat de dissabte a dir que no llencin el menjar a final de la jornada. Amb aquests aliments, es fa el menjar a casa i es porta en plan "picknick" diumenge. La part de l'aperitiu, ens ha semblat correcte que cadascú porti el que li sembli de casa. AH! si teniu amics advocats pregunteu-los-hi si podem fer el picknik a la plaça sense que els mossos ens puguin molestar, per alguna llei d'aquestes de lletra petita. Només dinarem per concloure una semana molt intensa i programar la següent! [Això si!! el postre serà una casserolada!!! ]

6. Envers a l'organització de les comissions, crearem subcomptes a Gmail per a que le comissions puguin estar informades entre elles de la feina en què treballen, sense interferir en el mail general, cosa de comoditat i ordre, no patiu. Avui, també em fet llistes de qui s'ha apuntat a cada comissó per saber a qui ens hem d'adreçar si hi volem ajudar.
Per tant:
Comissió d'activitats: Olena, David, Pau, Mireia, Tesi
Comissió de material: Jordi, Clara, Marta, Ivan, Ivan bis, Daniel, Sansa, Bernat, Andreu, Manu, Marc.
Comissió de manifest: Lluis, Irene, Fernando, Sonia, Damià.
Comissió de comunicació: Pere, Ian, Sara, Gemma, Marc, Sandra, Borja, Andreu, Cèlia.

Moltissimes gràcies a tots per la participació! Sabem que les motivacions de cadascú poden ser diferents, però el que sí tenim clar és l'objectiu comú!

Si us voleu comunicar amb nosaltres aquí teniu els links dels quals disposem:

Facebook:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002437517600

Twitter:
http://twitter.com/#!/IndignatsAltU

Blog:
http://indignatsalturgell.blogspot.com/

Gràcies de nou!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario