domingo, 5 de junio de 2011

acta 05/06/2011

Ordre del dia 05/06/2011 Indignats Platz 40 persones
Aprovada l’acta anterior

1- Valoració fira
2- Valoració Trobada pobles i barris
3- Guardiola
4- Ordeig
5- Acció: Casal d’avis
6- Acció: Trobada empresaris

1- Fira: valoració positiva de dissabte, la gent estava interessada. Es discuteix sobre si enviar els mails a Òscar Ordeig (punt 4). Es decideix només enviar convocatòries al mailing general, entre ells l’Òscar Ordeig. Les qüestions més internes només per la gent de les comissions. Referent a les actes és diu d’enviar els mails amb les adreces on podem anar a buscar les actes publicades. Explicar per mail que a partir d’ara la divulgació de les actes serà a través de les pàgines públiques i tots els correus en cco. La valoració del diumenge al matí és negativa doncs la gent que havia de venir no ha vingut i hem estat tot el matí sense paradeta. Es proposa tenir més contactes telefònics. Es proposa passar els telèfons de la gent de totes les comissions.
2- Trobada pobles i barris: es va entrar en contacte directe amb extensió Bcn, es van posar en grups i va ser dintre de les terres de Lleida. Cada grup va comentar el que feien. Es va comentar lo de la Trobada. Van proposar fer un grup de faisbuc de Lleida, una assemblea una vegada al mes en una població diferent de Lleida. Al haver convocat divendres 17 a les 18.00, proposta de l’Assemblea de Joves de la Seu. La idea era convocar divendres 17 després de la mani convocar la primera assemblea de les terres de Lleida. Parlar una hora a la ràdio. Empaperar la Seu amb cartells, volandes informatives. Ho hauria de fer Difusió. Es torna a la idea de la cassolada que no fem.
3- Trobada empresaris: la comissió d’organització (Comissió ORGIAC) demà es troba per treballar-ho. A la pròxima assemblea portarà una propostes d’acció concreta.
4- Es proposa a que des de CoCo, que a més de l’acta de les Assemblees també s’enviï l’ordre del dia de l’assemblea següent. I venir tots, no només Coco, a les assemblees amb la feina feta
5- S’ha informat de la xerrada al casals d’avis que es fa dimarts.
6- Es proposa assemblea extraordinària pels Empresaris
7- CRIC hauria de tenir les propostes concretes per l’11 de juny, presa de possessió. Es diu d’anar sense propostes i fer una cassolada. De moment podem fer servir els manifestos del Sol i Plaça Catalunya com adherits. Fer difusió a premsa i ràdio. Es convoca pel dia 11 de juny cassolada davant de l’Ajuntament.
8- Es proposa a nivell Alt Urgell anar a les associacions el que demanen (qui ho fa????). Es consensua que això s’ha de fer ben fet.
9- Es comenta d’acabar el nostre propi manifest
10- Es convoca la propera assemblea extraordinària el dimecres 8 de juny només per parlar del tema de la Trobada.
11- Des de Coco es començarà a convocar a les altres assemblees per les accions de la Trobada
12- Temes pendents: bus del dia 19’30, guardiola per difusió

3 comentarios:

  1. És un error monumental deixar que els polítics -siguin del color que siguin- es barregin amb el moviment; si això es permet, la societat acabarà rebutjant als indignats. Siguem una mica seriosos. Cal tenir molt clar contra qui i contra què es lluita. Jo posaría com a condició que si un polític vol entrar en el moviment, primer que es doni de baixa del seu partit, en cas contrari vol dir que només busca un benefici personal per guanyar-se a la gent pensant en els vots que pot aconseguir a les properes eleccions. Ser polític i indignat és del tot incompatible.

    ResponderEliminar
  2. Hola Edu,
    La teva opinió és ben respectable, i de fet, això que comentes es va estar dicutint ahir durant l'Assamblea. Finalment, es va decidir no enviar més les actes de les assamblees per correu electrònic, a fi que si un polític té interès en saber què es decideix i debat a les assamblees d'indignats, sigui ell mateix que vagi a buscar aquesta informació, que et recordem, és accessible per a absolutament tothom, a través del blog, facebook, etc. Igual que ho farà qualsevol ciutadà interessat.
    El fet que en aquest cas, un polític ens hagi sol·licitat que li enviem informació a través del correu electrònic no vol dir necessàriament que estigui indignat, simplement pot voler estar informat del que fem els indignats, així com ho pot voler estar qualsevol persona. Si comencem a fer discriminacions nosaltres mateixos, no aconseguirem res. A més, en cap moment es tracta d'una adreça d'e-mail vinculada a un partit polític, és una adreça personal.

    ResponderEliminar
  3. Hola Gemma,
    La meva companya ja em va posar al corrent de tot el que es va parlar en l´assemblea d´ahir. Comprenc el teu punt de vista encara que no ho comparteixo perquè em resulta molt estrany que ara hi hagi polítics que es preocupen per la gent indignada, quan ells són els principals causants -juntament amb la banca i els sindicats- de la crisi que estem vivint. Ja sé que hi ha polítics honrats, especialment en localitats petites com La Seu, pero una persona no pot anar mai a titol personal si representa a un partit polític; ells tenen altres vies per defensar als ciutadans (fent política), i fins ara ja veus com ens va.
    A més cal recordar que molta gent es va marxar de les asemblees de Madrid perquè s´estaven introduint polítics i sindicalistes. En fi, és només el meu punt de vista. Rep una cordial salutació.

    ResponderEliminar