jueves, 9 de junio de 2011

ACTA ASSAMBLEA EXTRAORDINÀRIA dimecres 8 de Juny de 2011

ACTA ASSAMBLEA EXTRAORDINÀRIA dimecres 8 de Juny de 2011

assistents 20 pax. hora d'inici 19:45

Temes a tractar:

1. Presa de possessió de l'Alcalde dia 11/06/2011
2. Reunió empresaris dies 16 i 17/06/2011

S'exposen els temes a tractar i es dóna la paraula a la Comissió d' Organització i Acció :

1. Accions per a la Presa de possessió pel proper dissabte dia 11 de juny de 2011 a les 11.00h del matí :

1.1Es proposa tenir cartells-denúncia sobre què ha fet malament CIU en la darrera legislatura. Es demana fer una pluja d'idees per tal d'omplir els cartells-denúncia :
Es mencionen temes com les retallades en la sanitat, educació, serveis socials i cultura, s'esmenta també la nova Llei Omnibus que la Generalitat de Catalunya governada en majoria per CIU, vol aprovar. Es vol fer esment a aquesta llei, ja que l'Alcalde de La Seu forma part del mateix partit polític, ententent doncs que comparteix els mateixos ideals.
A fi de poder ampliar la informació per a tots els indignats i que puguem parlar amb coneixment de causa, es demana a la Comissió CRIC que intenti ampliar la informació sobre què és i quins àmbits afecta aquesta nova Llei.

1.2 S'informa per part d'un dells assistents, que havent parlat amb l'Ajuntament, es cedeix l'espai de la Plaça dels Oms, a tots els indignats/des per tal de fer casserolada.
Es debat si boicotejar o no l'acte. Apareixen diferents opinions, però s'acaba acordant que el que es pretén és bàsicament fer acte de presència i mostrar la nostra disconformitat amb la classe política i en com s'estan fent les coses, cal fer-se veure i que si hi ha més gent interessada en el moviment ens conegui i s'hi afegeixi.

1.3 S'acorda que cal fer convocatòria oberta pel dia 11/06/2011, a fí que arribi al màxim de població possible. Des de difusió es fa saber que es faran els corresponents
cartells per tal de distribuïr-los per La Seu d'Urgell, es demana la màxima participació possible en l'acte.
A fí que pel dia 11/06 hi hagi cartells-denúncia (veure punt 1.1) s'acorda per unanimitat, convocar pel divendres dia 10/06/2011, Assemblea + Taller de cartells a les 19.30h a la Pl. dels Indignats (Pl. de les Monges). Que tots els assistents pensin alguna frase o portin algun motiu pel qual estan indignats en referència a l'alcaldia de CIU.

1.4 Es recullen alguns eslògans / idees per tal d'anar fent cartells, s'acorda que es plasmaràn a alguns cartells-denúncia. Sorgeix també la idea de fer uns petits "pamflets" que recullin el perquè de la nostra indignació en varis punts esquemàtics, a fí de repartir-los també entre la gent que s'apropi el dia 11 a la presa de possessió. CRIC s'ocupa d'agrupar indignació i plasmar-la en idees pels "pamflets" o fulletons.


2. Accions per a la Trobada d'empresaris del 16 i 17 de juny de 2011 -

2.1 En primer punt es proposa addherir-se a les propostes de programació de l'AJAU - CAJEI (Assamblea de Joves de l'Alt Urgell), s'aprova unànimement.

2.2 S'informa des de la Comissió de Comunicació que s'ha establert contacte amb altres assamblees d'indignats de diferents punts de Catalunya. S'està a l'espera que ens acabin de confirmar quanta gent es desplaçarà cap a La Seu d'Urgell, de moment però alguns ja han manifestat el seu interès i la voluntat de venir.
En aquest sentit es debat si cal demanar permisos o presentar una instància o notificació per una possible acampada, s'acaba votant per majoria que no.
Es presenta la possibilitat de tenir cedit un WC portàtil per instal·lar-lo a la plaça en cas que hi hagi una acampada de tots els indignats/des desplaçats/des a La Seu.

2.3 Dijous 16, Anem a donar la "benvinguda" amb casserolada a davant de la Sala Sant Domènec, a les 16.30h, hora d'inici de la trobada.
Divendres 17, s'acorda anar a les 17.00h a la Pl. de les Monges a fer la rebuda de tots/es els indignats/des que vinguin a La Seu d'Urgell.
Divendres 17, a les 18.00h, s'acorda adherir-se a la concentració dels Joves de l'Alt Urgell amb casserolada i cartells-denúncia, davant la Sala Sant Domènec. Tot seguit, cap a les 19.30h desplaçar-se fins la Pl. de les Monges on tindria lloc la primera assemblea d'Indignats de diferents punts de Catalunya a l'Alt Urgell. Un co finalitzada, es continuaria amb els actes programats per l'AJAU, com ara la xoriçada popular, prevista al carrer Canonges.
 Dissabte 18, Casserolada de bon dia al Castell Motel, es proposa esmorzar allà i fer el seguiment dels cotxes "oficials". Si van cap al Camp de Golf d´Aravell, seguir-los caminant fins allà “Nosaltres no tenim cotxes "oficials" i hem d´anar a peu”. Si van cap a la Seu es proposa fer una possible “Ruta de la vergonya” paral•lela amb l'Andreu (pendent de tancar). A les 12.00h, IAU dona per finalitzada aquesta convocatòria tot i que hi ha més actes programats per AJAU-CAJEI el mateix dissabte.


3. Altres temes sorgits :

3.1 Sorgeix el tema referent a l'autobús per anar conjuntament a Barcelona el diumenge dia 19. S'està pendent de rebre pressupost de diferents companyies, així com les confirmacions de la gent interessada en desplaçar-s'hi.

3.2 S'exposa també el tema d'un possible concert pel dia 1 de juliol, però es decideix que aquest tema es tractarà en una Assemblea ordinària.

Es dóna per tancada l'Assemblea extraordinària.

Moltissimes gràcies a tots per la participació! Sabem que les motivacions de cadascú poden ser diferents, però el que sí tenim clar és l'objectiu comú!

Si us voleu comunicar amb nosaltres aquí teniu els links dels quals disposem:

Facebook:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002437517600

Twitter:
http://twitter.com/#!/IndignatsAltU

Blog:
http://indignatsalturgell.blogspot.com/

Gràcies de nou!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario