miércoles, 29 de junio de 2011

ACTA ASSAMBLEA 26/06/2011

assistents 20pax - hora d'inici 19:30



PROPOSTES DE LA COMISSIÓ D'ORGANITZACIÓ - ACCIÓ: Es reparteixen fulls entre els assamblearis, amb els punts acordats a la reunió de comissió.


1.- TRIA DE PORTAVEU:

Es designa al Lluis com a portaveu. Aquest càrrec serà rotatiu entre els assamblearis i anirà variant mensualment.


2.- RETALLADES DE SANITAT:
Es proposa fer una xerrada per donar informació a tothom de tot el referent a les retallades de sanitat.
Prevista per finals d'estiu. S'ofereix un dels membres d'Indignats AU, vinculat professionalment a la sanitat per tal de fer la xerrada.

Es comenta que per més endavant es farà un acte del similar però en el qual el tema tractat serà l'educació.

Seguint amb aquest criteri també es proposa buscar tota la informació possible per estar al corrent de les retallades. Hem d'estar informats i parlar amb coneixement de causa.

3.- CONTACTES AMB LES ASSOCIACIONS DE L'ALT URGELL.
És parlarà amb La Seu Solidaria.

4.- DENÚNCIA A L'OFICINA DEL CONSUMIDOR PER LA GESTIÓ DEL TRANSPORT DE L'ALSINA GRAELLS.
Es posa en coneixement dels/les assistents que recentment, a l'estació de La Seu d'Urgell, un grup de persones no van poder agafar el bus per anar a Barcelona, es comenta el fet, però cal que la denuncia la posin directament els afectats.
Aprofitant que es parla d'aquest servei de transport public, es proposa treballar més en aquest tema i prepara-lo per a una altra assambles o organitzar una possible xerrada. Un dels assistents a l'assamblea s'ofereix voluntari per tal de fer una comparativa de preus amb altres ciutats europees i del món. Es comenta també analitzar els problemes del transport públic.

5.- DEMANAR UN ESPAI AL CENTRE CIVIC.
És farà una instància a l'Ajuntament per tal que ens cedeixin un espai de trobada, com també una bústa al Centre Cívic. El dia proposat i a proposar és el divendres de les 20.00h a les 22.00h. (15 vots a favor - 0 en contra).
Ens desplaçariem a aquest espai en cas de mal temps / fred i per les reunions de les Comissions. Tot i que la majoria d'accions, per poc que es pugui es faràn en espais publics exteriors per continuar essent visibles.

L'opció de la bústia serviria per la recollida d'idees, propostes, demandes... de gent que no pot assistir a les assamblees però que pot voler dir-hi la seva.

6.- TRÍPTIC D'INDIGNATS ALT URGELL.
La missió d'aquest tríptic es plasmar i difondre informació com: qui som, què fem, què volem, cap a on anem, on ens poden trobar...
Tot i que abans de fer el tríptic s'ha d'haver enllestit el manifest. És una tasca en la qual volem concentrar esforços i per la qual posem com a data límit el mes d'agost.

7.- CINEMA A LA FRESCA.
Primer de tot hem de fer autocrítica de la nostra pròpia imatge, si s'han de fer activitats és millor fer-ne poques però ben fetes, això vol dir preparar-ho a consciència, estar segurs que podem ser un grup mínimament "important" de gent i també cal, abans que res impregnar-se de coneixements : si ens pregunten hem de tenir respostes certes i coherents.

En referència a la selecció temàtica de les projeccions ha de ser relacionada amb una causa concreta, que pugui generar un debat interessant, i així també s'aconsegueix fer una possible difusió cap altres grups.
S'han de proposar per divendres vinent possibles pel·lícules a projectar. Fer arribar per correu a la comissió d'acció, si algú té propostes.

8.- TENIR STAND PER FESTA MAJOR.
És proposa fer una parada similar a la de la fira medieval, amb la intenció de fer-nos conèixer, donar informació i respostes, comunicar accions, reinvindicacions...
Molt millor com a proposta d'Stand per la Fira de Sant Ermengol, descartant la proposta de la Festa Major.

9.- RUTA DE LA VERGONYA.
Parlar amb l'Andreu per continuar fent la "ruta de la vergonya". Incloent els barracons del col·legi la Valira, botiga de la deixalleria...

10.- ACCIONS DENÚNCIA AMB TEATRE.
Pere Tomàs s'ha ofert a dirigir aquestes accions. S'han de treballar els temes, però en primer lloc i seguint amb els punts d'aquesta acta, serà: SANITAT. Es tractaria de fer "performances" : accions teatrals breus amb contacte directa amb la gent del carrer, d'un espai...

______________________________________________________________________

PROPOSTES DE LA COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ

1.- PAGINA WEB.
En breu estarà enllestida i publicarem l'adreça.
Aquest nou espai serà molt mes comode alhora de penjar les actes, fotos, informació, fòrum, manifest...

2.- TWITTER.
El Xavi entrarà els twitts, tot i que encara és un medi fluix.

3.- TROBADA D'ASSAMBLEES.
El dilluns 27 hi ha una trobada a Tremp. Indignats Alt Urgell difícilment hi podrà assistir.

4.- CORREUS REBUTS.
Forum Social Català.
El Periódico.

5.- GUARDIOLA.
Per la propera Assamblea es portarà una guardiola per l'autofinançament.

______________________________________________________________________

CONCLUSIONS DE CRIC:

Menys actes i més concentrats, és a dir, millor un de gran i bo, que molts de petits i dèbils.
Molta comunicació.
Les comissions han de treballar millor i més entrellaçades.
Definir un responsable per cada tema, i fixar dates d'entrega.
Les actes de les comissions es quedaràn internes, no es publicaran.


PROPERA CONVOCATORIA DIVENDRES A LES 20h, REUNIÓ DE COMISSIONS AL CENTRE CIVIC. (pendent de confirmar / estigueu pendents de les convocatòries).

fi: 22:00h

No hay comentarios:

Publicar un comentario