domingo, 10 de julio de 2011

Acta : Assamblea de diumenge, 10 de juliol de 2011.

Diumenge 10 de juliol de 2011- Inici, a les 19:30h. 10 pax.

Temes tractats :

1.Plens de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell : S'informa del canvi de data dels plens, que passa a ser cada segon dilluns de mes, a les 20.00h.
-Es confirma l'assistència d'un dels indignats. Es comenta de quina manera solen funcionar els plens de l'Ajuntament, el torn de paraula i el Xavi, llegeix l'ordre del dia previst pel Ple de dilluns dia 11 de juliol de 2011.
-S'acorda també que passat cada Ple, es demanarà l'Acta aprovada per tal que els indignats estiguem al corrent del que es parla i les decisions que es prenen a cada Ple.

1.1. Augment de sou de la regidora Anna Vives:
-Es comenta la referència a Indignats Alt Urgell que va fer la revista Portal al respecte. No es creu necessari fer cap resposta per al·lusions a la revista.
-Es parla sobre el fet que les modificacions en els sous i càrrecs es vàren fer en un Ple extraordinari. A proposta del Leo, surt el tema de fer un un full, tipus consulta, a través del qual es permeti a la ciutadania expressar la seva opinió a favor o en contra de dit augment de sou, de la filosofia del Govern local, etc. Com a indignats volem conèixer l'opinió de la població sobre les decisions que es prenen, ja que el Consistori (a qui pertocaria) no ho fa.
CRIC comenta que cal esbrinar com ha estat realment aquest augment de sou, saber com s'han repartit els diners que diuen que han retallat i a partir d'aquí redactar la fulla de signatures. Divendres vinent s'enviarà per e-mail a totes les Comissions i si ningú s'hi mostra en desacord es procedirà a difondre-ho. S'acabarà de decidir com fer-ho el mateix divendres 15/07 a la reunió de Comissions, tot i que s'acorda que es deixarà com a màxim un mes de temps per recollir els fulls que s'hagin repartit.

2. El Leo ens informa que ha parlat amb el president de l’Associació de veïns de Castellciutat per organitzar una reunió de poble:
-Es parla de la possibilitat d'organitzar la reunió un dijous o divendres al local de l’Associació de veïns de Castellciutat i de fer-ho ben aviat, encara que sigui estiu la vida i la política, també continuen. Indignats Alt Urgell s'ocuparia d'organitzar la convocaria a la reunió junt amb la Junta de Veïns de Castellciutat, convidant-hi a tot el poble i amb participació de diversos membres d'Indignats.
-Es comenta que seria interessant que des d'IAU podríem tenir interès en anar fent reunions de poble a diferents barris i contactar amb la gent per organitzar debats, intercanviar idees, etc.
-En aquest sentit, es proposa també realitzar un possible formulari / enquesta per tal que la gent que participi a les reunions pugui opinar sobre les seves idees, necessitats, Indignats, etc.
-Es proposa i s'accepta el següent esborrany :
IDENTIFICACIÓ
- Nom, tel, e-mail (per al que vulgui omplir)
INTERNET
- Si la gent té internet
- Si el saben utilitzar: nivells?
- Si podrien votar a través d'internet?: per exemple en cas que s'organitzés una consulta (si - no)
- Si pertanyen a facebook o alguna altra xara social
- Si consulten habitualment planes web: nivells?
- Si vol rebre per mail convocatòries de les activitats que pot organitzar l’IAU, i/o notícies que generi l’IAU?
ELS INDIGNATS
- Si sembla que esta ben informat: nivell d’informació, coses que pensa que podríem fer per estar millor informats sobre el moviment
- Si els hi sembla bé el moviment
- Cap a on pensen que hauria d’anar aquest moviment
- Sobre consultes, si hi participarien, si els hi sembla be
ELS POLÍTCIS
- Què els fa mes ràbia, els genera descontent
- Què creuen necessari que s'hauria de canviar
- Opinió sobre la Llei electoral
LA SEU o EL BARRI DE LA SEU
- Coses a fer.
- Coses a millorar
- Identificació dels problemes
-------------------------------------------
Tots i totes els/les assistents a l'Assamblea, s'hi mostren d'acord unànimement.

3.Manifest d'IAU: s'ha fet una redacció de manifest genèric - declaració d'intencions. S'entén que aquest agrupa el treball de manifestos fet a la Pl. de les Monges pels cinc grups que hi vam treballar. CRIC comenta que ben aviat podràn presentar una proposta "definitiva" de Manifest.

4.Proposta Cinema : es presenta com a data el divendres, 22 de juliol de 2011 a les 9.30h. Ens queda pendent saber si està disponible la Pl. de les Monges per fer-hi la projecció.
-El film proposat és : Planeta libre. La idea de la convocatòria, a més de visionar el film és de generar un debat després de la pel·licula. Sorgeix i s'accepta unànimement la proposta d'aprofitar un acte com aquest per aprofitar-lo i fer difusió del moviment dels Indignats, tenir i presentar el manifest, etc. Cal també, trobar un moderador pel possible debat post-projecció. En relació a la realització d'una instància per demanar l'espai, mobiliari, projector, etc. se n'ocupa el Lluís.
-Per realitzar la difusió d'aquesta activitat, es delega la creació del Cartell, impressions i posterior difusió a la Comissió de Comunicació i difusió, pendent de contactar amb Comissió de material.

5.Reunió amb l´Associació d´afectats de l´Hospital de la Seu d'Urgell. Sònia s'ha posat amb contacte amb el Jaume Mendia i es proposa fer una xerrada informativa oberta a tothom. Pendent de tancar data, hora i lloc.

6.Concert, es proposa com a possible data el 24 de setembre. Es comenta que hi ha grups perfilats que podrien venir sense cobrar. Sorgeix la idea de contactar amb musics locals o de la comarca. Queda pendent que la Comissió d'acció acabi diferents punts que han sortit al voltant de l'organització del concert : definir grups, lloc del concert, equip tècnic i de sò, allotjament (en cas que siguin grups de fora), etc.

7.Guardiola per material : S'acorda iniciar una recollida per la guardiola (per cobrir costos de material), es declara que si es comença a fer guardiola hi ha d'haver transparència total, així com un tresorer, a més de publicar l'estat de comptes a cada moviment que es faci. Es proposa afegir un apartat a la p.web anomenat "Guardiola" (per actualitzar estat de comptes, tots d'acord). Per divendres vinent, a la reunió de comissió de divendres (comissió de material ha d'iniciar la guardiola, amb aportacions voluntàries). No es treballarà amb cap Banc / Caixa.

8.Col·laboració amb l'Ajuntament : es debat com entrar a parlar amb l'Ajuntament i veure com es treballa tenint en compte que s'els hi pugui demanar material, etc. S'acorda deixar aquest tema per més endavant, un cop ja tinguem tancat el tema del Manifest.


A les 21.15h es dóna per tancada l'Assamblea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario